Σελίδες

ΕΒΡΑΙΟΙ - Οβριοί Σημίτες

ΕΒΡΑΙΟΙ
«Οβριοί Σημίτες»
(Φυσική Ανθρωπολογία)

Οι Εβραίοι ή Ισραηλίται ή Ιουδαίοι ή Αθηναίοι περί τα 11 εκατομμύρια εν όλω, με ολίγας μόνον εκατοντάδας χιλιάδων εν τη κοιτίδι των Ασία πληθυνομένας σήμερον Παλαιστίνη προς επανίδρυσιν του κράτους του Ιούδα, το 70 μ.Χ. εις όλον τον κόσμο κατά τας πρό του Β’ Παγκόσμιου πολέμου στατιστικάς κατώκουν τα 5/6 αυτών εν Ευρώπη, οι ημίσεις εις Ρωσσίαν, Πολωνίαν και Ρουμανίαν, εν τρίτον εις Γερμανίαν και Αυστρίαν και το υπόλοιπον εις τας πέντε ηπείρους από της Ισπανίας εις τα Βαλκάνια και τας κάτω χώρας, την Αφρική, την Μπουχάραν την Τουρκία και νεωστί την Αμερική.

Από Ανθρωπολογικής απόψεως ομιλούμε περί Εβραϊκής φυλής, περί της σταθερότητος μάλιστα αυτής οφειλομένης εις την ενδογαμίαν ένεκα του θρησκευτικού φανατισμού, ο οποίος χαρακτηρίζει γενικώς τους σημιτικούς λαούς.

Σωματολογικώς: Οπωσδήποτε είτε εκ της επιδράσεως του εκάστοτε περιβάλλοντος, είτε ως εν Ρωσσία ιδία εκ διασταυρώσεων νεωτέρων ή κατά το μάλλον ή ήττον τυπική Εβραϊκή μορφή ηλλοιώθη.

Η μεγαλυτέρα διάκρισις είναι η εις δύο μεγάλους τύπους:
α) Ο τύπος των μεσημβρινών Εβραίων «Σεφαρτίμ» εν Νοτίω Ευρώπη, Περσία, Μπουχάρα και Βορ. Αφρική κλπ. Χαρακτηρίζεται δια δολιχοκεφαλίας, ωοειδούς προσώπου, λεπτορρινίας και υποκύρτου ρινός, ορφνής συνδρομής χρώματος (τριχών, ϊριδος), δηλαδή των ηενικών σημιτικών περίπου χαρακτηριστικών.
β)  Ο τύπος των ανατολικών Εβραϊκων «Ασκεναζίμ», εν ταις Γερμανικαίς - Σλαυϊκαίς χώραις κλπ, χονδροειδέστερος εμφανίζων υποδολιχοκεφαλίαν ή και βραχυκεφαλία (εκ μίξεως ιδία Σλαυϊκής), αέτειον, παχείαν ρίνα, κυρτή εις το άκρον, παχέα χείλη, το κάτω ανεστραμμένον, κάτω σιαγόνα βραχείαν (οπισθογενείας), τρίχας ορφνομελαίνας και ούλας, βαθύχρουν ίριδα και βραχυσωμίαν. Γενικώς σκληρότερα και αδρότερα χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική λέξις Εβραίος προήλθεν από την λέξη «Ιμπίρι» εκ των Έλλην Πελασγών, ήτις σημαίνει κατά τινάς οι πέραν του ποταμού οι οποίοι ζουν εις αντίσκηνα και βρωμούν (Γύφτοι). Άλλοι εν τούτοις ετυμολογίαι προετάθησαν. Οι Εβραίοι ηρέσκοντο να ονομάζουν εαυτούς Μπενί - Ισραέλ δηλαδή τέκνα του Ισραήλ. Όσον αφορά τον όρο Ιουδαίος ούτος υπήρξε αρχικώς η προσωνυμία των Ισραηλιτών του βασιλείου του Ιούδα. Η προσωνυμία αυτή επεξετάθη βραδύτερον εις ολόκληρον το έθνος από της Ρωμαϊκής εποχής.

Αποδείξεις πως το Ισραήλ είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
«Οβριοί «Εβραίοι ή Αθηναίοι & Θεσσαλονικείς»
Σύμφωνα με την Γραμματεία Οβριών ή Αθηνών «Εβραίων».

Δωδεκάφυλον: δώδεκα φυλές του Ισραήλ, το.
Δωδεκάσκηπτρον: δώδεκα φυλές του Ισραήλ, το.
Οβριός: Εβραίος, Βλάχος, ο Εβραίος εκ του Κράτος Βλαχιά.
Όβρια: νεογνά λιονταριού (εξ’ αυτού πηγάζει η μασονική στοά Λάϊονς).
Οβριμώ: Περσεφόνη (φοβερή - οργισμένη).
Οβριμοπάτρη: Αθηνά, η.
Οβριμόθυμος: Διόνυσος, Άργος (Κύκλωπας), Άρης, ο.
Ισ: ισχύς, ρώμη, δύναμη.
Ρα: ρίζα του γένους, γενιά, γόνος.
Ηλ: Ήλιος, φως ηλίου, θεός ήλιος. Ήλια: γιορτή προς τιμή του ήλιου. Ηλιάδες: θυγατέρες του Ήλιου.
Ηλιαία: ανώτατο δικαστήριο, πλατεία στην Αθήνα όπου συνεκροτείτο το μέγα δικαστήριο των ηλιαστών που ήσαν 6000 και χωριζόντουσαν σε τμήματα των 500, εκκλησία του δήμου στη Σπάρτη (δημιούργημα των Οβριών, οι Έλλην Πελασγοί είχαν μόνο Εκκλησίες «χώροι συνευρέσεως» δεν είχαν Δήμους, όλα αυτά προέρχονται από τους Ισραηλίτες Οβριούς τινός από την Αθήνα).
Ισραήλ: η κυριαρχία των φυλών ή γενών των υιών του θεού ηλίου «Αθηναίων».

Δώδεκα φυλές του Ισραήλ δηλαδή των Αθηνών, αργότερων δε και Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων προέρχεται το Δωδεκάθεο «Πολυθεΐα» των Οβριών παγανιστών. Ο Οβριός εκ Κρήτης Μωυσής προσπάθησε να ενώσει τις 12 φυλές του Ισραήλ «Αθηνών» κάτω από μία θεότητα τον Γιαχβέ, καθώς η κάθε εβραϊκή φυλή είχε και από ένα θεό «Καββείρια και Ελευσίνια μυστήρια» κλπ. Εις τις «Άγιες» Οβρικές γραφές τους γράφουν για τις φυλές του Ισραήλ μα δεν υπάρχει κανένα Ισραήλ, το ψευδοκράτος που υπάρχει ως Ισραήλ δημιουργήθηκε από αποικισμό Οβριών εις την Παλαιστίνη όπου η Βρετανία τους αναγνώρισε ως Κράτος, το οποίο μέχρι τώρα είναι χωρίς σύνορα (τα καθορίζουν αυτοί). Οι Οβριοί Σαούλ και Σιμών «Παύλος - Πέτρος» μίλησαν εις τους 12 στο ύπατο ισραηλινό συμβούλιο (που δεν είναι άλλο από την Αθήνα) για την δημιουργία της Εκκλησίας του Θεού «Γιαχβέ ή Σαβαώθ ή Αδωναϊ» λέγοντας εις αυτούς πως μέσα από αυτό θα έρθει η βασιλεία της Σιών και η κυριαρχία του Ισραήλ (μα δεν υπήρχε Ισραήλ, μόνο οι 12 εβραϊκές φυλές και η Αθήνα), πείθοντας κατά αυτό τον τρόπο το ύπατο ισραηλινό συμβούλιο των Αθηνών, τους Σοφούς των Αθηνών ή Σιών» τώρα «Κ.Ι.Σ.» να βοηθήσουν τα σχέδια των Οβριών Σαούλ και Σιμών. Η Θεσσαλονίκη αποκαλείται η μήτωρ του Ισραήλ καθώς δημιουργήθηκε από τους Οβριούς «Εβραϊκές Φυλές».

Οι Εβραίοι παρουσιάστηκαν ως «Έθνος» (ένωση των 7 Εβραϊκών φυλών) το 1480 π.χ. όπου υιοθέτησαν τον υβριστικό χαρακτηρισμό «Εβραίοι» που τους απέδιδαν οι Έλλην Πελασγοί. Πριν παρουσιαστούν ως Εβραίοι, ιστορικά δεν υπάρχουν πουθενά. Στην Βυζαντινή ιστορία παρουσιάζονται ως «Ισραηλίτες» όπου το γενεαλογικό τους δέντρο ξεκινά από το 1.480 π.χ. περίπου. Δηλαδή από την δημιουργία ενός «Νέου Κόσμου» σύμφωνα πάντα με τις γραφές τους «Κήπος της Εδέμ και Πρωτόπλαστοι», το φερόμενο σημείο μηδέν «0» όπου ο Εβραίος Θεός τους Γιαχβέ ή Σαβαώθ ή Βάαλ… μέσα σε 7 αιώνες έφτιαξε τον «κόσμο» και ένα νέο είδος ανθρωποειδών, τον Αδάμ και την Εύα. Ο Εβραίος Θεός τους Γιαχβέ έφτιαξε τον τέλειο κόσμο των ανθρωποειδών και ανδρείκελων όπως λένε και οι Εβραίοι «τα πάντα εν σοφία εποίησε». Δημιούργησε το «Ημερολόγιο», τις «Ώρες», τις «Μοίρες», τις «Γλώσσες», τις «Θρησκείες», κ.α. πολλά όπως «πολέμους, πυρηνικά, χημικά, εξόντωση ζώων, δασών, θαλασσών, έφτιαξε τσιμεντουπόλεις, σκυλάδικα, μπορδέλα, πολιτικά κόμματα, κράτη, τεχνολογία, ιούς,…» κ.α. πάρα πολλά, τα οποία οι μιαροί αποκαλούν ελευθερία, δημοκρατία, πρόοδος, πολιτισμός, κλπ. Όλα είναι εκ του Εβραίου Θεού τους ο οποίος έχει ως επιστάτες και άρχων «εκπροσώπους» τους ρασοφόρους Οβριούς «Εβραίους» παιδιά της Σιών ή Ισραήλ (Αθήνα & Θεσσαλονίκη).

Επιμένετε Οβριοί Ισραηλίτες «Αθηναίοι» και «Θεσσαλονικείς» να αποκαλείστε δήθεν «Έλληνες».
ΕΛΛΗΝ δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ.