Σελίδες

Υπόδουλη Αποικία 21ου Αιώνα


Υπόδουλη Αποικία 21ου  Αιώνα.

«Οι Ταγοί Βυζαντινής Μοναρχικής Αποικίας»  

Παρόλες τις προειδοποιήσεις εδώ και χρόνια τώρα για το τι μέλει γενέσθαι εις την Ελλάς, για όλα όσα θα συμβούν και έπονται ουδείς εκ των Έλλην αντέδρασε - έδρασε, ως Νεκροζώντανοι και δουλικά προσκυνημένα επαναπαύεστε εις τα άχρηστα, ανίκανα και άνανδρα όργανα σας παίζων εξ αυτών δια χειρός ραψωδίες υμνολογίες που διαλαλούν και διατυμπανούν εις όλους την τυφλή πίστη σας εις τα αφεντικά σας Βάκχους (Εβραίους). Μάζες προσκυνητάδων γλυψοπρωκτόσοφων Βάκχων βυζαντινών θρησκόληπτων πρεσβυτέρων.
Αιθέριες αναθυμιάσεις νεκρικής σαπίλας εκ των σερνόμενων γλοιωδών δουλικών και νεκροζώντανων σκεπάζει την Ελλάς σαν αόρατο πέπλο προδοσίας.

Γιατί Έλλην προδώσατε την πατρίς Ελλάς.
Γιατί επιτρέψατε να γίνει η Ελλάς Αποικία.
Γιατί Αφανίζετε και Εξοντώνετε το ίδιο το γένος σας.
Γιατί ρε Έλλην προδώσατε την πατρίδα.

Πόσο ξεπουλήσατε ρε Έλληνες την πατρίδα και τους Έλλην αφυπνιστές σας  (Ομάδα Έψιλον) που χρόνια τώρα προσπαθούν να σας ξυπνήσουν, να σας αποκαλύπτουν την αλήθεια. Πόσο μας πουλήσατε εμάς και την Πατρίς Ελλάς, Πόσα σας έταξαν και σας έδωσαν οι Βάκχοι (Εβραίοι) πρεσβύτεροι θρησκόληπτοι ταγοί του Βυζαντίου. Πόσο ρε άνανδρα ανδρείκελα ανίκανα δουλικά πουλήσατε εμάς την Ελλάς, το Γένος σας, το μέλλον των παιδιών σας, Πόσο τα πουλήσατε δουλικά του Βυζαντίου.  Πόσα Ρε;

Προς τις ελάχιστες μικρές εξαιρέσεις Έλλην που δεν σκύβουν, δεν προσκυνούν Βάκχους (Εβραίους) Βυζαντινούς θρησκόληπτους πρεσβυτέρους, για τους Έλλην που μάχονται, θυσιάζονται για την πατρίς Ελλάς και το γένος των Έλλην ως έσχατοι πολέμαρχοι και διδάσκαλοι. Κουράγιο αδέλφια Έλλην μη σκύβετε το κεφάλι, τα δεσμά, δεσμά τους θε να γίνουν. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Έλλην. Βυζαντινοί «Βάκχοι», Έλλην δε θα γίνετε Ποτέ, Ταρτάριοι γεννηθήκατε Ταρτάριοι θα νεκρωθείτε.

Οι Ταγοί του Βυζαντίου της πλέον Αποικίας Γερμανό- Γαλλό- Άγγλων
η οποία αποκαλείτε Ελλάδα ή Αθήνα.
Βάκχων θρησκόληπτων δρώμενα.

Ξεκινών από δηλώσεις Κυβερνώντων όπου εις την συνέχεια αποκαλύπτετε η προδοσία τους, ποιους υπηρετούν και προσκυνούν οι ταγοί κυβερνώντες εξουσιαστές, ποιοι διακυβερνούν στην πραγματικότητα την Αποικία του 21ου Αιώνα ονόματι Ελλάδα.

-Αλέξης Τσίπρας (μη Έλλην) πρόεδρος πολιτικού κόμματος εξουσιαστών και πρωθυπουργός μιας Αποικιακής συγκυβέρνησης του 20%  και αντιδημοκρατικού - αντισυνταγματικού Μπόνους 50 εδρών οπού δεν έχουν ψηφιστεί από τον Ελληνικό Λαό. Δήλωσε δυο φορές στο κοινοβούλιο τινός Ελληνικό Λαό πως Εκβιάζετε και Απειλείτε, να θυμίσουμε πως πριν γίνουν εκλογές είχε πει «Θα κάνω συμφωνία και με τον Διάβολο αν χρειαστεί, για να γίνει πρωθυπουργός», σε άλλη δήλωση του και ενώ ήταν πρωθυπουργός  είπε «θα κάνω συμφωνία με τον Διάβολο» για να μείνει πρωθυπουργός.   
Μετά από διαφωνίες ως γνωστόν όλες οι Αριστερές συνιστώσες του Σύριζα αποχώρησαν αφήνοντας την συγκυβέρνηση στον οριακό αριθμό 153 βουλευτών.

Ποίοι εκβιάζουν και απειλούν  τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, και ποιος ο Διάβολος που θα έκανε συμφωνία μαζί του ώστε να γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα, θα αποκαλυφθεί εύκολα, μα ας αρχίσουμε με τον Διάβολο που δεν είναι άλλος από τον Π. Καμμένο πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος είναι Βυζαντινός θρησκόληπτος ως Βάκχος εκτελών πιστά τις εντολές της ορθόδοξης βυζαντινής εκκλησίας.

Πίσω από την  συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και αυτή που απειλεί τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρας είναι η ορθόδοξη  Βυζαντινή Εκκλησία και ταγοί βυζαντινοί θρησκόληπτοι εντολοδόχοι (πολιτικοί- δημοσιογράφοι- καναλάρχες- εργολάβοι κ.α.).

Όταν μιλάμε για «Εκκλησία» νοούνται τα Βυζαντινά Βάκχικα (Εβραϊκά) πατριαρχεία σε Κύπρο, ψευδοκράτος Ισραήλ, σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική και Ρωσία (όπου και κυνηγούν Έλλην ιδίως τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον…).
Αυτοί διακυβερνούν εξουσιάζουν την Ελλάδα υπό την συγκατάθεση, ανοχή και συνοχή των Έλλην πουλημένων ανίκανων και άνανδρων.

Ο κύριος λόγος που η ορθόδοξη Βυζαντινή Εκκλησία και οι Ταγοί εντολοδόχοι αυτής ξεπούλησαν την Ελλάς και την μετέτρεψαν  εις μια Ευρωπαϊκή  Αποικία υπό την διοίκηση και εξουσία των Βυζαντινών θρησκόληπτων είναι ξεκάθαρος, για να μην χάσουν τον περιουσιακό τους πλούτο (κινητή και ακίνητη περιουσία) οι Βάκχοι (Βλάχοι) Βυζαντινοί εισοδηματίες, γαιοκτήμονες, μεγαλό-επιχειρηματίες και δημόσιοι, δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι (το 90% αυτών είναι Βάκχοι «Βλάχοι» Βυζαντινοί).
Δεν θα επιτρέψουν αυτοί και η Βυζαντινή εκκλησία τους να γίνει αλλαγή του νομίσματος, έξοδος από την Ε.Ε., ζουν οι ζήτουλες με δανεικά και αγύριστα πληρώνοντας τους τόκους οι νεκροζώντανοι Έλληνες. Όπως δεν θα επιτρέψουν την διάλυση της Αιρετικής ορθόδοξης Βυζαντινής Εκκλησίας, αν και έχουν υπογράψει το υπερμνημόνιο κ.α. πολλά.
 
Δηλώσεις του Βυζαντινού εντολοδόχου Π. Καμμένου Υπουργού αμύνης. Εκτός από τις απειλές εκ του κοινοβουλίου προς τον Ελληνικό λαό και πολιτικά κόμματα, με στρατό και τανκς, έχει δηλώσει δημόσια πως «παίρνω εντολές μόνο από την εκκλησία», αν ο Τσίπρας, ο Σύριζα, δεν υπακούσει στα της εκκλησίας «εγώ θα ρίξω την κυβέρνηση». Απειλούσε την Ε.Ε. με τρομοκράτες Τζιχάντ, (μετά την δήλωση του άρχισαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ε.Ε.). Αργότερον οι ευρωπαίοι ανακαλύπτουν πως οι τρομοκράτες του ISIS προέρχονται από την Ελλάδα, όπως πως είχαν Βάσεις (Γιάφκες) στην Ελλάδα κ.α. Λέτε να γνωρίζει κάτι ο Π. Καμμένος και ο Α. Τσίπρας…

Θα ρωτήσουν τους πρεσβυτέρους του Βυζαντίου και Θα σας πουν.

Ο Π. Καμμένος πήρε 500.000.000 ευρώ δήθεν να φτιάξει κάτι σαπάκια ντακότες «C 130», που λέτε να πήγαν τα ευρώ, σε ποιες Βυζαντινές τσέπες εξουσιαστών, στην Βυζαντινή μη ανεξάρτητη αρχή της πουλημένης Έδρας δικαστών και Εισαγγελέων ή σε εργολάβους Τύπου και Μ.Μ.Ε. Όπως πόσα δισεκατομμύρια μοιράστηκαν οι Μ.Κ.Ο. των βυζαντινών Ταγών δήθεν αλληλέγγυων ανθρωπιστών, και πόσα εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν Βυζαντινοί δημοσιογράφοι. Άξιων απορίας το ότι πήραν άδεια μόνο Βυζαντινοί ταγοί καναλάρχες όπως τυχαίο ήταν οι ταγοί να είναι στημένοι βυζαντινοί εντολοδόχοι.

Νεκρόπολης Αποικία 21ου Αιώνα – Δεν έχετε Σωτηρία. Ξυπνάτε.


Έψιλον ΕΥ
-Άγγελος-