Σελίδες

Ορθόδοξος Βυζαντινός Οίκος - Αποκάλυψη Μέρος 2ον


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΣ
«Βυζάν – τινών Τέκτων Αρχή»
Αποκάλυψη – Μέρος 2ον

Βυζάν: χαρακτηρίζει τα Βυζανιάρικα νεογνά του Λέων «Λιονταριού». Συμβολίζει την γέννεση και αναγέννηση του Εβραϊκού έθνους τινός Ισραήλ (= Δωδεκάφυλου). Της Βυζάν (Λεώντιας) τινών Εβραίων, τινός την κυριαρχική δύναμη και παγκόσμια Βασιλεία (Αυτοκρατορία) των Εβραίων, την Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Οι Εβραίοι έχουν ως σύμβολο δύναμης και βασιλείας τον Λέων, εξ αυτού η επονομασία του Βυζαντινού τάγματος Λάιονς.

Βυζάντιο: ονομασία εκ του Βυζάν, η υποχθόνια σκωτική αυτοκρατορία των Εβραίων. Τα ιερά Εβραϊκά σύμβολα εκτός από τους δύο Λέων έχων εις τις κεφαλές το στέμμα συμβολίζων τη Βασιλεία, είχαν και έχουν τον δικέφαλο Γυπαετό έχων στραμμένες τις κεφαλές προς Ανατολή και προς Δύση, φέρων το στέμμα της Βασιλείας τινός την κυριαρχία της Βυζαντινής επτάφυλης αυτοκρατορίας, εις τα πόδια του κρατά σπαθί και την υδρόγειο «Γαία» έχων πάνω το ιερό σύμβολο των Εβραίων, το Ταφ. Όπως χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν ως σύμβολο τον ανάποδο τινός ανισοσκελή σταυρό, ο οποίος προέρχεται από καρικατούρα των Ναϊτών (φύλακες των Οίκων, Άρχων Εβραίων και Ιερέων) την οποία χρησιμοποιούσαν σε τελετές μύησης. Το Εβραιογενές Βυζάντιο με τους σταυροφόρους Ναϊτες και Ροδόσταυρους (λασποαίματοι και Σλαβομογγόλοι) λεηλατούσαν, καταπατούσαν, βασάνιζαν και έσφαζαν όσους δεν υποτάσσοντο, δεν προσκυνούσαν το Εβραϊκό γένος και τη σκωτική του θρησκολαγνεία. Βασάνισαν και Έσφαξαν μυριάδες μυριάδων Έλλην, τις πιο αποτρόπαιες γενοκτονίες εις Βάρος του Ελληνικού γένους. Οι ορθόδοξοι Βυζαντινοί είναι φανατικοί και μισέλλην. Κατά ένα μεγάλο μέρος των ορθοδόξων Βυζαντινών είναι λασποαίματοι, καθ΄ όλα όλοι αμόρφωτοι, πανηλίθιοι, ψεύτες, απατεώνες, υποκριτές, κτηνοβάτες, πόρνοι, παιδεραστές, θρασύδειλοι, θηλοπρεπείς, δολοφόνοι και ενδογαμιστές.

Δήμητρα: εκ της Διμήτωρ, τινός του Διός η μήτωρ, και ως Δίμητρα τινός του Διός η μήτρα. Κατ΄επέκταση και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει με το Παπικό οικουμενικό αξίωμα του 33ου Τέκτων του Εβραϊκού Σαββατικού επτάφυλου, τινός η μήτρα που φορά ο Πάπας (= Δίας) ο οποίος είναι η «μήτωρ» του Διός ή Γιαχβέ ή Πάν(ας), ο εκλεκτός Εβραίος έχων το αξίωμα του 33ου Μέγα Γεωμέτρη (= Διός ή Γιαχβέ ή Πανός). Δεν είναι κάποιου είδους οντότητα ή πλάσμα αλλά το 33ο αξίωμα του Τεκτονικού Οίκου τινός Εκκλησίας του Εβραϊκού επταφύλου (επτάφωτης λυχνίας) Σαββατικού γένους. Καθολικού – Ορθοδόξου – Ισλαμικού (Οθωμανικού) – Βουδιστικού κ.α. Εβραιό – Σλαβομογγολικών Βυζαντινών θρησκολατρικών Οίκων.

Άδης: ο κάτω κόσμος, Πλούτων, ο υποχθόνιος κόσμος (μέσα στη γη) του Εβραϊκού έθνους τινός Δωδεκάφυλου (= Ισραήλ), ο οποίος ήταν χωρισμένος σε επτά επίπεδα, στο πρώτο (προς τα κάτω τινός έβδομο) «έβδομο» ήταν η Εβραϊκή κοινωνία των πεφωτισμένων Τεκτόνων και Ιεραρχών, στο δεύτερο «έκτο» ήτο η κοινωνία των Άρχων και αφεντάδων, εις το τρίτο «πέμπτο» επίπεδο ήταν ειδικό τάγμα φρουράς (τεμπλάριοι ή Ναϊτε) και άριοι Εβραίοι «διδάσκαλοι, γραμματείς κ.α.». Στο τέταρτο επίπεδο η κοινωνία απλών Εβραίων, ενώ στο πέμπτο «τρίτο» επίπεδο η κοινωνία των λασποαίματων (μπάσταρδων) Εβραίων, και στο έβδομο – έκτο «πρώτο – δεύτερο» επίπεδο οι φύλακες των πυλών εισόδου – εξόδου και στρατεύματα των Εβραίων.  Εξ αυτού οι Εβραίοι ισχυρίζονται πως ο ορυκτός πλούτος της γαίας τους ανήκει, είναι η κληρονομιά τους εκ των υποχθών προγόνων τους. Αποκαλείτε και ως Πλούτων συμβολίζων τον ορυκτό πλούτο της γαίας ανήκων εις τον Εβραϊκό περιούσιο λαό. Δεν είναι κάποιου είδους οντότητα ή πλάσμα ή κάποια υπερφυσική δύναμη κ.α. μπούρδες των Εβραίων, των Αθηνών μιαρών απατεώνων.

Απόστολος(οι): αυτός(οι) που έχει(ουν) αποστολή, ο Εβραίος που έχει να φέρει εις πέρας μια αποστολή (στόχο εκ εντολών). Τινός πράγματος ο κατάσκοπος, πράκτορας, γκεσταμπίτης, ασφαλίτης ο οποίος έχει λάβει από την Άρχουσα Αρχή μια αποστολή. Όπως οι Εβραίοι πράκτορες (= Απόστολοι) είχαν από τους Εβραίους Σαββατικούς άρχων Τεκτόνων του επταφύλου να παρακολουθούν και να έχουν από κοντά τον Έλλην Απολλώνιο Ιάσων και να κρατούν σημειώσεις για το τι λέει, βλέπει, με ποιους μιλά κλπ. όπως και τους πέντε ακόλουθους Έλλην του Απολλώνιου Ιάσων. Οι Εβραίοι Απόστολοι (= Πράκτορες) ήταν επτά ένας από κάθε φυλή του Εβραϊκού επταφύλου, οι μισοί σκοτώθηκαν, οι υπόλοιποι φυλακίστηκαν από το πεντάφυλο των Εβραίων τινός Αθηναίων οι οποίοι ανήκαν εις το αρχέγονο θρήσκευμα «Ορφισμό κλπ.», μα και γιατί οι Απόστολοι του επταφύλου λειτουργούσαν μυστικά και δεν ήθελαν να προδώσουν τα σχέδια του Εβραϊκού επτάφυλου γένους. Απόστολοι (οι έχων αποστολή) Εβραίοι είναι κατάσκοποι, χαφιέδες, πράκτορες και όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Προφητεία: μαντεία, πλάνη, απάτη, ψεύδος, διάδοση πλασματικής φαντασίας. Τινός προφήτης (= μάντης) είναι ο τσαρλατάνος, απατεώνας, ο ψεύτης και πλάνος κερδοσκόπος.

Μαντεία: προφητεία, πλάνη, απάτη, ψεύδος, γέννημα φαντασίας. Μάντης τινός πλάνος, ψεύτης, τσαρλατάνος, απατεώνας.

Ποσειδών: σύνθετη ονομασία εκ της Πόσης – Ποσότητα των Ειδών. Τινός ο πλήρης έλεγχος των πόσιμων και μη υδάτων και ποσότητα των ειδών. Ήταν ένας κύριος στόχος των Εβραίων Σαββατικών (Βυζαντινών) εδώ και χιλιάδες χρόνια, ο οποίος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με επιτυχία. Δεν είναι κάποιου είδους οντότητα ή πλάσμα ή υπερφυσική θεότητα κ.α. μπούρδες εβραϊκών μυθοπλασιών.

Το σκωτικό υποχθόνιο Εβραϊκό Βυζαντινό Σαββατικό επτάφυλο, μέσο της απάτης και οπτικοακουστικής πλάνης, κατάπτυστης θρησκολαγνικής μπούρδας και εκ της Εβραϊκής Τεκτονικής Αρχής (= Νόμου) και Βίας κρατούν υπόδουλους τους λαούς και τους Έλλην(ες) της ευρωπαϊκής Αποικίας 21ου αιώνα, υπό την διοίκηση και διακυβέρνηση των ορθοδόξως Σαββατικών Βυζαντινών και ταγών αυτών.

Όλη η ανθρωπότητα υπόδουλη, υποταγμένη εκ των τριών θρησκοληπτικών Τεκτονικών Οίκων του Εβραϊκού επτάφυλου Βυζαντινής αυτοκρατορίας, τινός Καθολική – Ορθόδοξη – Καβαλιστική Οίκοι μυθοπλαστικής καθ΄ όλα ψεύτικης θρησκοληψίας, η οποία πλανά και εξαπατά την ανθρωπότητα, καθιστώντας την ανίκανη να δει την πραγματικότητα, την αλήθεια. Μια ανθρωπότητα που ζει σε ένα διαρκές ψέμα, εις ένα κόσμο ψεύτικο και εικονικό, είναι Νεκροζώντανοι, ολοκληρωτική Νοητική αποβλάκωση, η απόλυτη πλύση εγκεφάλου. Μικροτσίπ να τους είχαν τοποθετήσει στον εγκέφαλο, θα είχαν σωτηρία, θα ξυπνούσαν. Είναι Νεκροζώντανοι Δούλοι υποτακτικοί, προσκυνημένοι στους Εβραίους και ταγούς Ορθοδόξους – Καθολικούς Βυζαντινούς Αφεντάδες Άρχων και Αρχής (= Νόμου).

Η ανθρωπότητα πρέπει να ξυπνήσει από τον Λήθαργο (= Λίλιθ «κουκουβάγια») την οποία έχει ρίξει η εβραϊκή θρησκοληψία (= Πλάνη – Απάτη), η Γαία βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο όπως και η ίδια η ανθρωπότητα. Η Γαία και η ανθρωπότητα δεν χρειάζονται Άρχων Αρχή (= Νόμους) Εβραίων Τεκτόνων, οι οποίοι μολύνουν καταστρέφουν και αφανίζουν για να εξουσιάζουν – πλουτίζουν, να το παίζουν παγκόσμιοι κυρίαρχοι και πλανητάρχες. Αν θέλουν δούλους και σκλάβους ας κάνουν τα παιδιά τους, η περιούσια οντότητα της Γαίας είναι η ον Νοήμων ανθρωπότητα, πλην του Εβραϊκού γένους «έθνους», δεν έχουν λόγο ύπαρξης εις την Γαία.

Η ανθρωπότητα πρέπει να κατανοήσει πως ο Θεός δεν κατοικεί σε χαρτιά «εικόνες», ξύλα, πέτρες και κτίσματα, ο Ναός «κατοικία» του Θεού είναι ο Νους «μυαλό» του ανθρώπου (κάτι που δεν έχουν οι Εβραίοι), είναι Νόηση τινός γνώση, εξ αυτής πηγάζει η ιδεολογία, ηθικές αρχές, κανών (όχι Νόμοι) και δρώμενα (τρόπος ζωής κ.α.). Δεν υπάρχει Κακό – Καλό, Σωστό – Λάθος, υπάρχει μόνο η Ελευθερία τινός η Ελεύθερη Βούληση, την οποία σας στερεί το Εβραϊκό Πολιτικό σύστημα το οποίο οι πλάνες εταίρες αποκαλούν Δημοκρατία τινός η χειρότερη μορφή χουντικής Δικτατορίας των Βυζαντινών Τεκτονικών θρησκοληπτικών Οίκων Εβραίων.

ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ
-Άγγελος-