Σελίδες

Ανάρχων Ανένταχτοι Έλλην - Έψιλον ΕΥ


ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανάρχων Ανένταχτοι  Έλλην
Έψιλον – ΕΥ

Σύμφωνα πάντα με την Γραμματεία των Αθηνών και της αυτής κοινοβουλευτικής (καινοβουλίας) νομοθεσίας τινός οι επιβαλλόμενοι Νόμοι εξαναγκασμού και βίας του τριαδικού Κράτους δολιοφθοράς ‘δικαίου’, όπου μέσω της Αγίας (=Ακάθαρτης) Ομοούσιας (ομοίας ουσίας) και Αδιαχώριστος (αχώριστες ως ένα) Τριάδος (τριών ανεξάρτητων αρχών Εκκλησία - Κράτος - Εισαγγελία) επέρχονται οι “καραμέλες” των αυτών ταγών παπαγάλων περί Δημοκρατίας (Δικτατορίας - Φασισμού) Δικαιοσύνης (Δολοφθονίας) και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Υποδούλωσης, Αβουλίας).


Έγκλημα:  Οι πράξεις που δημιουργούν κλίμα εξαπάτησης, πλάνης, προσηλυτισμού, συκοφαντίας, κακοδικίας, δολοφθονίας, φθόνο, δόλο, κατηγορίας, ψεύδους, διαστρεβλώσεις, εξαναγκασμού, εκβιασμού, απειλής, εκφοβισμού, κ.α. Για προσωπικά συμφέροντα όπως την απόσπαση χρημάτων, περιουσιακών στοιχείων ή για να βλάψει κάποιον (ους).

Εγκληματίες:  Όλοι όσοι είτε επ’ αμοιβή ή μισθωμένοι (= Δημόσιοι Υπάλληλοι) διαπράττουν έγκλημα, είτε όσοι έχουν δόλο – φθόνο προσπαθώντας να βλάψουν άλλον (ους), είτε όσον αποσκοπούν να αποσπάσουν χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία από άλλον (ους).
Τινός πράγματος μιαροί Βυζάν-Τινοί ταγοί δεν είστε απλά ψεύτες, απατεώνες, πλάνοι, και δολοφθόνοι είστε απλά καθ’ όλα Εγκληματίες φασίστες.  Όλοι όσοι ισχυρίζονται πως πράττουν λειτούργημα επ’ αμοιβής κ’ μισθώμενοι (Δημόσιοι Υπάλληλοι) είναι Εγκληματίες. Όλοι οι Ιερείς της Εκκλησίας, Εισαγγελείς – Δικαστές, Δημοσιογράφοι, Πολιτικοί είναι δολοφθόνοι και Εγκληματίες.

1ον) Πράττουν λειτούργημα επ’ αμοιβή.
2ον) Διασπείρουν ψεύδη, πλάνη, διαστρέβλωση με σκοπό την εξαπάτηση κ’ προσηλυτισμό.
3ον) Εκφοβίζουν κ’ τρομοκρατούν τους πολίτες έχων δόλο και φθόνο.
4ον) Διαπράττουν βία, εκβιασμό, εξαναγκασμό για αρπαγή χρημάτων κ’ περιουσιακών στοιχείων.
5ον) Συκοφαντούν, κατηγορούν, απειλούν, κακοδικούν για να βλάπτουν πολίτες (ιδίως Έλλην).
6ον) Είναι δουλέμποροι, έμποροι όπλων, ναρκωτικών, ανθρωπίνων οργάνων, κ.α…
7ον) Είναι κλέφτες και Δολοφόνοι (ηθικοί αυτουργοί).

Ναρκωτικές Ουσίες – Όπιο κ’ Αλκοόλη
Οι Νάρκησοι Βυζάν – Τινοί τριαδικής άρχουσας τάξης και αρχής Δαιμονοποιούν, καταδικάζουν την Κάναβη κατηγορώντας την οι φασίστες εγκληματίες ως ναρκωτική ουσία, για να λανσάρουν τα οπιούχα κ’ αλκοολούχα ναρκωτικά που παράγουν και εμπορεύονται εκ των Φαρμακό – Βιομηχανιών όπως και των “παράνομων” δραστηριοτήτων τους  ( παραγωγή και λαθρεμπόριο κοκαΐνης, ηρωίνης, αλκοόλ, κ.α.).

Ναρκωτικό: Εκ του ναρκισμού (= ύπνωσης), νάρκισος (= ύπνος, λίθος). Οπιούχα ουσία που δημιουργεί ναρκισμό τινός ύπνωση, παρασκευάζετε από διάφορα φυτά όπως η παπαρούνα, μα και βάση αυτών των φυτών όπου επεξεργάζονται βιοχημικά, και διοχετεύονται στο εμπόριο (πληθώρα Βυζάν – Τινών χρησιμοποιούν τέτοιων ναρκωτικών ειδών σε μικρά παιδιά και στον εαυτό τους, βαφτίζοντας τα ηρεμιστικά, αναλγητικά, διεγερτικά κλπ). Χρησιμοποιείτε ευρέως από πληθώρα μωρούς μιαρούς ως Ναρκωτική ουσία (ουσία ύπνωσης) όπως σε χειρουργεία κ.α. ειδών νάρκωσης (ύπνωσης) σε ζώα και ανθρώπους η οποία συχνή χρήση δημιουργεί εθισμό και ατονία του νευρικού συστήματος. Η κάναβη δεν δημιουργεί ναρκισμό (ύπνωση) δεν δημιουργεί εθισμό, δεν έχει πίσσα – νικοτίνη όπως ο καπνός που εμπορεύονται προσθέτοντας χημικές ουσίες για εθισμό.

Αλκοολούχα: Όλα τα αλκοολούχα ποτά του εμπορίου εμπεριέχουν την Ναρκωτική ουσία Αλκοόλη παραγόμενη βιοχημικά, η Αλκοόλη ως ναρκωτική ουσία δημιουργεί ζάλη τινός μούδιασμα εγκεφάλου καταλύοντας αρκετές εγκεφαλικές λειτουργίες, εξ αυτού παράγετε η αστάθεια (στρέκλησμα) το τραύλισμα κ’ η μη σωστή άρθρωση λόγου και σκέψης. Δημιουργεί παραισθήσεις, κενά μνήμης και εθισμό όπως λόγω υπερκατανάλωσης των αλκοολούχων (οπιούχων) ποτών τα οποία εμπεριέχουν υψηλά ποσοστά οινοπνεύματος, καταστρέφονται τα ανθρώπινα ζωτικά όργανα επιφέροντας ως και θάνατο. Όλα τα οπιούχα ναρκωτικά (αλκοολούχα ποτά) πωλούνται ελεύθερα από τους Bυζάν – Tινούς έμπορους.

Παραισθησιογόνα:  Όπως η παραγωγή Οπίου εκ των κοκαόδενδρων κ.α. έτσι και η παραισθησιογόνες ουσίες παράγονται από μανιτάρια κ.α. τα οποία επεξεργάζονται βιοχημικά. Ορισμένα παραισθησιογόνα σκευάσματα χρησιμοποιούνται σε ασθενείς (ψυχοφάρμακα), σε στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις (LSD, Captagoh κ.α.), τα υπόλοιπα πωλούνται ως παράνομα, ελεύθερα στο μαύρο εμπόριο, από τους Βυζάν – Tινούς έμπορους. Η κάναβη Δεν είναι οπιούχα (όπιο), δεν είναι παραισθησιογόνος ουσία.

Κάναβη “Μάνα εξ ουρανού” Αυτόχθων  Έλλην
Η κάναβη προέρχεται από τους αρχέγονους Αυτόχθων Ελάνιους (= Καθάριους) Έλλην, για πολλές χιλιετίες οι Έλλην χρησιμοποιούσαν την κάναβη ως φάρμακο και ως πρώτη ύλη σε ενδύματα (κλωστική ύλη), τροφές κ.α. ειδών προϊόντων. Μετά την θρησκοληπτική παγκοσμιοποίησης της Βύζαν – Tινής τριαδικής άρχουσας τάξης κ’ αρχής Δαιμονοποίησαν και καταδίκασαν την κάναβη ως Ναρκωτική ουσία (ναρκωτικό) απαγορεύοντας την καλλιέργεια, επεξεργασία και χρήση της κάναβης.  Ως απόδειξη πως η κάναβη είναι δήθεν “Ναρκωτική ουσία” έβαζαν Βυζάν – Τινούς μιαρούς, πληρωμένους,  τσαρλατάνους κ’ κομπογιαννίτες γιατρούς (ντίλερ φαρμακό - βιομηχανιών) να την καταδικάζουν και να την κατηγορούν καθώς και αμόρφωτους Βυζάν – Τινούς αυτοπαρουσιαζόμενους ως δημοσιογράφους, ειδήμων, πρωκτόσοφοι ερευνητές, πολιτικάντηδες και Εισαγγελείς – Δικαστές.

Ο κύριος και απώτερος λόγος αυτής της δαιμονοποίησης και απαγόρευσης της Κάναβης είναι η χρήση πετρελαίου και άλλων βιοχημικών ως πρώτη ύλη, οι φαρμακό-βιομηχανίες Οπιούχων ναρκωτικών κ’ παραισθησιογόνων φαρμάκων, τα αλκοολούχα ποτά και το εμπόριο άλλων ειδών ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη κ.α.) καθώς τα κέρδη που τους αποφέρουν αυτές οι παράνομες,  αφορολόγητες, μονοπωλιακές και καθόλα καταστροφικές δραστηριότητες είναι αμύθητα.
Να θυμίσουμε στο Βυζάν - Τινό θρησκοληπτικό (καθ’ όλα Άθεο και Ειδωλολατρικό) επτάφυλο πως οι πυθίες “προφήτες” σας και το Βύζαν – Tινό γένος σας πρεζόνια ήταν, μαστούρωναν με παραισθησιογόνα μανιτάρια, μασώντας φύλλα κοκαόδενδρων και πίνοντας όπιο (Αλκοόλη) κάνοντας τους μάντιδες κλπ. Λογικό να παίζετε τάβλι με τον Γιαχβέ και να βλέπετε εικόνες να περπατούν, να μιλούν και πτώματα να σηκώνονται και να μιλάνε για αυτό Πρεζόνια Βυζάν – Τινοί κόψτε τα Ναρκωτικά.

Οι Βυζάν – Τινοί πρόγονοι σας την ημέρα που η Αστάρτη έφερνε την Παρασκευή (την ημέρα Παρασκευή) παρασκεύαζαν τα ένζυμα βάζοντας στη ζύμη Ναρκωτικές παραισθησιογόνες ουσίες, τα οποία οπιούχα ένζυμα τα χρησιμοποιούσατε την ημέρα που ο Ασταρώθ έφερνε τον Σαβαώθ (= Σάββατο) όπου τελούσατε θυσίες αίματος και σεξουαλικά όργια ενδογαμίας και κτηνοβασίας τρώγοντας τα οπιούχα παραισθησιογόνα ένζυμα, τα ίδια πράττετε και ‘σεις Βυζάν – Τινοί απόγονοι εις τους σκωτικούς θρησκοληπτικούς οίκους σας.

Η κάναβη ως φάρμακο:
1ον) Καταπολεμά την μελαγχολία
2ον) Καταπολεμά το άγχος
3ον) Καθαρίζει τους πνεύμονες
4ον) Ρυθμίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος
5ον) Ρυθμίζει την σωστή λειτουργία της καρδιάς
6ον) Θεραπεύει την ανορεξία και την παχυσαρκία ρυθμίζοντας την μεταβολή οργανισμού
7ον) Θεραπεύει την Άνια
8ον) Αυξάνει τα εγκεφαλικά κύτταρα (για αυτό παν μέτρον άριστον)
9ον) Θεραπεύει τον Καρκίνο (όχι όλων των ειδών μορφής καρκίνου)
10ον) Είναι παυσίπονο
Και άλλων πολλών ειδών παθήσεων.

Η κάναβη είναι επουράνια (εξωγήινη) εκ των Αυτόχθων (εξωγήινων) Ελάνιων Έλλην, τινός μόνο για Έλλην και Φιλέλλην. Κατανοητό μιαροί σκωτικοί Βυζάν – Τινοί Υποχθόνιοι θρησκολάγνοι πτωμάτων κόκκαλων και ειδώλων, να πάτε αλλού να πουλάτε την πρέζα σας, τα οπιούχα κ’ αλκοολούχα Ναρκωτικά σας, εδώ είναι Ελλάς μιαροί τα παραμύθια σας δεν περνάν.

Η ολική Απελευθέρωση της κάναβης θα φέρει τεράστιο χρηματικό όφελος, όπως σχεδόν μηδενικά έξοδα για πρώτες ύλες, και την κατάργηση του παράνομου εμπορίου κάναβης και άλλων ναρκωτικών ουσιών. Η ύπαρξη πληροφοριών και ενημέρωση (παιδείας) αποτρέπει την αλόγιστη χρήση της κάναβης, όπως η οριοθέτηση ηλικίας χρήστη τινός άνω των δεκαοκτώ “18” ετών, όπως το αυτό πρέπει να ισχύει σε αλκοολούχα ποτά και κάπνισμα. Σαφώς πρέπει να γίνεται και εις αυτά η σχετική πληροφόρηση και ενημέρωση. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την έκθεση κάναβης στην Ολλανδία, στην οποία το 70% σχεδόν της οικονομίας της οφείλεται στην καλλιέργεια, επεξεργασία της κάναβης, όπως και προς την χρήση (απελευθέρωση).

Η χασισά την οποία αποκαλείτε κάναβη είναι Δέντρο της γνώσεως το οποίο κυρίευσε και κατάστρεψε ο πονηρός Όφις ο υποχθόνιος, η εκ της χάσις (εος) προέρχεται η ονομασία Χασίς κ’ το δέντρο Χασισά, εις την αρχαία Ελλάς οι Έλλην το αποκαλούσαν δέντρο της Χάσεος (χασισόδεντρο) τινός το δέντρο της ιάσεως κ’ γνώσεως.

Έψιλον – ΕΥ
Άγγελος