Σελίδες

“Ευρωπαϊκό Λίκνο Σαβαώθ Θεού Ισραήλ”

Βυζαντινή Αποικία Λερών Ταγών
"Ευρωπαϊκό Λίκνο Σαβαώθ Θεού Ισραήλ"

Ουδείς αδαής, μωρός, ημιμαθείς και ειδήμων βυζαντινός ταγός μπουρδολόγος, δύναται να αναιρέσει ή διαψεύσει τα γεγραμένα. Λεροί σαβαωθινοί επίγονοι και βυζαντινοί ταγοί νουθευτές δουλοθεριστές, ας κουρνιάζουν στην νεκρονομική πτωματολατρεία και οστεολατρεία τους, η φιδογλωσσία τους αυτούς δηλητηριάζει, και των όρνεων γκαγκαρισμοί εαυτών ιδίων τα ώτα ματώνουν.

-  Σύμφωνα με τη βυζαντινή αποικία θεού Σαβαώθ ή Βάαλ του ενδογαμικού Ισραήλ, που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην Ευρώπη, που γέννησε τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. Θαυμάστε τα δρώμενα της βυζαντινής αποικιοκρατίας, κ.α. Δημιουργήματα των Σαβαωθικών ταγών Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ.

Δικαιοσύνη: η Δολοφθόνος και Δολοπλόκος Εισαγγελική αρχή και επιβολή βίας “νόμου” εκ των έμμισθων ένοπλων ταγμάτων ασφαλείας (Μπάτσων).
Έδρα: Εισαγγελία, η δολοφθόνος εισαγγελική αρχή που βρίσκεται στα δικαστικά έδρανα κρίνων, δικάζων και επιβάλων ποινές.
Δικαστές: Γλάστρες που κοσμούν τα δικαστικά έδρανα, Μαριονέτες της Εισαγγελικής Έδρας των δικαστικών εδράνων (κάπως πρέπει να δικαιολογούν τους παχουλούς μισθούς που παίρνουν).
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Νομοθετική θέσπιση δικαιοσύνης, και εφαρμογή όσων και ότι επιτρέπει η δολοφθόνος Εισαγγελική “ανεξάρτητη” αρχή, τινός η Έδρα (των Βυζαντινών ταγών μασόνων της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας).
Δολοφθονία: δικαιοσύνη, εισαγγελική αρχή (Έδρα).
Δολοφθόνος: εισαγγελέας, ασφαλίτης (μπάτσος).
Δημοκρατία: νουθεσία δούλων αστών, η χειρότερη μορφή φασιστικής δικτατορίας.
Ανθρώπινα Δικαιώματα: πλασματικό θεώρημα βυζαντινών ταγών, ανέκδοτη μυθοπλασία, βιτρίνα στέρησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκ της εισαγγελικής αρχής.
Κράτος Δικαίου: φασισμός, εξουσιασμός, νουθεσία, δουλοπρέπεια, δουλεία, η δυναστεία πλουτοκρατορικής βυζαντινής άρχουσας τάξης και αρχής τινός η σκωτική επτάφυλη Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ (ΚΙΣ) και βυζαντινών μασονικών καρτέλ αυτής.

Όλες αυτές οι ονομασίες “λέξεις” τις οποίες οι βυζαντινοί ταγοί πολιτικάντηδες και ειδήμων μιαροί των ΜΜΕ τις έχουν κάνει “καραμέλες”, είναι απλά βιτρίνα, ένα είδος καμουφλάζ για να αποκρύπτουν την αλήθεια, την πραγματικότητα. Οι υποχθώνιοι βάκχοι Βυζαντινοί του επτάφυλου εδώ και τρεις χιλιετίες τώρα παίζουν με τις λέξεις τινός ονομασίες για να αποκρύπτουν την αλήθεια για το ποιοι είναι, για να πλανούν και να γαλουχούν και εξαπατούν ανθρώπους. Η δολοφθονία, δολοπλοκία και προστασία βάκχων βυζαντινών πλουτοκρατών και βυζαντινών ορθόδοξων μασονικών καρτέλ, αποκαλείται-ονομάζεται “Δικαιοσύνη”, η Εισαγγελία δολοφθόνων και δολοπλόκων ονομάζεται ανεξάρτητη αρχή δικαιοσύνης. Η δικτατορία, η εξουσία, ο φασισμός, η Νουθεσία υποδούλωσης ονομάζονται “Δημοκρατία”. Η επιβολή βίας και η επιβολή αβουλίας, τρομολαγνείας ονομάζονται “Αστυνομία και κρατική ασφάλεια τινός ΕΛ.ΑΣ.” Ο εκφοβισμός, η βία και ο νουθετικός έλεγχος βίου δούλων αστών και φόρος αυτών, ονομάζονται “Νόμος”. Ο ελεγχόμενος βίος ζωής και βούλησης τινός τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται εις τους δούλους αστούς ονομάζονται “Ανθρώπινα Δικαιώματα”. Όλα αυτά κ.α. ονομάζονται “Κράτος Δικαίου”, πίσω από την κουρτίνα “Κράτος Δικαίου” υπάρχει η βυζαντινή σκωτική Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ, τινός πράγματος τα βακχικά μασονικά καρτέλ και τα σκωτικά Βυζαντινά Ορθόδοξα πατριαρχεία του βάκχικου επτάφυλου (Σαβαώθ ή Βάαλ θεού “θαυμαστού” Ισραήλ).


Το βακχικό βυζαντινό Ορθόδοξο επτάφυλο , τινός οι του Σαβαώθ ή Βάαλ ή Σατάν Ισραήλ, αποικιοκρατικοί εξουσιαστές και δυνάστες φασίστες της Ελλάδος, είναι η προσωποποίηση του ψεύδους, της απάτης, πλάνης, υποκρισίας, μιαρότητας, και της διαστρέβλωσης και δολοφθονίας. Παρουσιάζεται ως Ευρωπαϊκό πρότυπο, ως φωτοδότης και δημιουργός της Ε.Ε., ως γενάρχης της Δημοκρατίας, πολλάκις φορές έχουν πει “Εμείς είμαστε η Ευρώπη, χωρίς εμάς δεν υπάρχει Ε.Ε.” κ.α. πολλά όπως να αυτοαποκαλούνται Ευρωπαίοι αρπάζων το Ευρώ, δίνοντας τα πέοι στους ευσυνείδητους δούλους αστούς (πολίτες). Οι βυζαντινοί ταγοί και Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ, παίρνουν τα ευρώ και οι δούλοι αστοί παίρνουν τα πέοι, αυτό σημαίνει Ευρω-παίοι τινός άλλοι τσεπώνουν τα ευρώ και άλλοι τα πέοι. Αυτό που έχει σημασία ευσυνείδητοι προσκυνητάδες δούλοι αστοί, είναι πως είστε Ευρωπαίοι σε ένα κράτος δικαίου, τινός εφαρμοσμένης Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ένα κατασχεμένο κράτος της Ε.Ε. Το οποίο ανήκει στη Δύση τινός Αμερική, και είναι υπό την εξουσία και κατοχή του βάκχικού βυζαντινού υποχθόνιου επτάφυλου, τινός Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ (ΚΙΣ).

-  Εις το ελληνικό κοινοβούλιο οι νομοθέτες “βουλευτές” ψηφίζουν νομοθεσίες “νόμους”, μα δεν εφαρμόζουν τις νομοθεσίες, καθώς η εφαρμογή των νομοθεσιών, η οποία είναι επιλεκτική και νουθευτική, εξαρτάται εις απόλυτο βαθμό από την “ανεξάρτητη” βυζαντινή αρχή του βακχικού επτάφυλου, τινός Εισαγγελικής - “Δικαστικής”  αρχής και Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ. Τινός πράγματος το κυβερνητικό και μη κοινοβούλιο είναι σχεδόν απρόθυμο να νομοθετήσει τις πρέπων Ευρωπαϊκές νομοθεσίες λόγω πολλών βυζαντινών ταγών βουλευτών, μα είναι παντελώς ανίκανο να εφαρμόσει αυτά τα οποία νομοθετεί.

-   Όταν  η κοινοβουλευτική αρχή τινός η κυβερνητική αρχή προσπαθεί “σχεδόν” να νομοθετήσει την θέσπισα πρέπων Ευρωπαϊκή νομοθεσία (αυτά που έχουν υπογράψει και συμφωνήσει) εκβιαζόμενη και απειλούμενη από τη βυζαντινή σκοτική ορθόδοξη ανατολική εκκλησία του Ισραήλ (βυζαντινά μασονικά πατριαρχεία και καρτέλ), αρνούμενη η “ανεξάρτητη” εισαγγελική αρχή “Δικαιοσύνης” την εφαρμογή των νομοσχεδίων, θέτοντας αυτά ως δήθεν αντισυνταγματικά, καθώς πάνε ενάντια στα συμφέροντα και στα θέλω του βακχικού βυζαντινού επτάφυλου (μασονικών καρτέλ), και ενάντια στην πλουτοκρατία της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Τινός πράγματος βάλλονται τα συμφέρονται των βάκχων βυζαντινών γαιοκτημόνων - εισοδηματιών, των εταίρων βυζαντινών κομμάτων ΜΜΕ κ.α., όπως η περιουσία (γη και ακίνητα), επιχειρήσεις και πλούτος της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, είναι αυτοί που αρπάζουν τα ευρώ (ευρώ-δάνεια) και τα πέοι τρεισήμισι εκατομμύρια Ελλήνων τινός δούλων αστών.

-     Το βυζαντινό φασιστικό παρακράτος (Ορθόδοξου Ανατολικού Ενδογαμικού Βακχικού Επτάφυλου) νουθετεί νομοθετώντας κατασταλτικούς εφαρμοστικούς τρομονόμους (όπως το άρθρο 187 Α Π.Κ. Κλπ), ολοκληρωτικής κατάλυσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στοχοποίηση και στιγματισμό Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι είναι ανάρχων Έλλην, γράφουν, αντιδρούν και είναι ανένταχτοι στο βυζαντινό ορθόδοξο ανατολικό πολιτευτικό σύστημα, και ενάντια στα βυζαντινά μασονικά καρτέλ.

Ζωντανά παραδείγματα στιγματισμού και στοχοποίησης πολλών Έλλην, είναι οι Έλλην της Ομάδος Έψιλον που κρατούνται αιχμάλωτοι (φυλακισμένοι) χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, για όλα όσα ψευδο - κατηγορεί η Εισαγγελική βυζαντινή αρχή των βυζαντινών μασονικών καρτέλ. Έστησαν ένα ψευδές φανταστικό σενάριο περί τρομοκρατίας (χωρίς το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο), και μια στημένη πρωτόδικη δίκη κεκλεισμένων των θυρών, χρεώνοντας τους η εντολοδόχος μιαρή βυζαντινή Εισαγγελέας ποινές φυλάκισης, κατά εντολή Βυζαντινού μασόνου Αρειοπαγίτη Εισαγγελέα, Μητροπολιτών και βυζαντινών μασόνων πολιτικών όπως Π. Παυλόπουλος. Με μάρτυρες ψευδο-κατήγορους Ασφαλίτες Βυζαντινούς που ανήκουν στις βυζαντινές μασονικές οργανώσεις “Πανέλληνες του Μυστρά,  Ομάς-Ε, Ομάς Όλυμπος”, εκτός των στενών διασυνδέσεων με τους βυζαντινούς μασόνους “Πάλμο, Χίο, Γούδη, Καρατζαφέρη, κ.α.” Των αυτών οργανώσεων και έντυπου τύπου «εφημερίδων» Ελεύθερη Ώρα, Στύλος Ορθοδοξίας κλπ, οι αυτοί Ασφαλίτες (ουκ ολίγοι) ήταν πληροφοριοδότες αυτών. Πληθώρα Εισαγγελείς δικηγόροι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί ανήκουν εις αυτά τα βυζαντινά μασονικά καρτέλ.
Οι βυζαντινοί ασφαλίτες εντολοδόχοι είπαν πως το λίπασμα κάλιο, η ζάχαρη άχνη και η πάπρικα (τα οποία υπάρχουν σε πολλά σπίτια) είναι εκρηκτικές ύλες, και Blog (Μπλόκ) της Ομάδος Έψιλον δομημένη τρομοκρατική οργάνωση, καθώς είχε χιλιάδες αναγνώστες και η έκρηξη κροτίδων (Βαρελότων) ως εκρηκτικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας και το παιδικό φυτίλι ως μηχανική-ηλεκτρονική πυροδότηση. Το σενάριο των βυζαντινών μασόνων είναι επιστημονικής φαντασίας. Όλα είναι στημένα και σχεδιασμένα για να κρατούν τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον φυλακή, και αυτό οργίζει αφάνταστα τους Έψιλον - ΕΥ οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν μεγάλες Αποκαλύψεις που θα φέρουν τριγμό και πτώση των βυζαντινών μασονικών οίκων τινός της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ, βυζαντινών πολιτικάντηδων, η Αποκάλυψη των Έψιλον-ΕΥ της Ομάδος Έψιλον θα αλλάξει σε παγκόσμιο επίπεδο τα πιστεύω, δρώμενα και όλα όσα ξέρετε και γνωρίζετε.

- Όσο κρατάτε Άδικα και παράνομα τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον φυλακισμένους, αισχροί εγκληματίες και δολοφθόνοι βυζαντινοί ταγοί, οξύνετε την οργή των Έψιλον - ΕΥ ώστε να φέρουν την Αποκάλυψη, την οποία ούτε θέλετε, ούτε επιθυμείτε, καθώς αποκαλύπτονται οι πραγματικοί τρομοκράτες ( ο έχων νου νοήτο), κατανοητό μιαροί βυζαντινοί ταγοί. Αποφυλακίστε τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον Τώρα


Έψιλον-ΕΥ
Ανάρχων Άγγελος