Σελίδες

Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνης

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Άναρχων Έλλην
Έψιλον ΕΥ

Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνης


Το κράτος δικαίου ισούται με την ισότιμη και ανιδιοτελή προς όλους Δικαιοσύνη, Ελεύθερη βούληση και Ανθρώπινα Δικαιώματα, είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους βασίζεται το κράτος δικαίου. Εις ένα κράτος φασιστικού πολιτεύματος και μοναρχισμού δεν υπάρχει δικαιοσύνη, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ελεύθερη Βούληση τινός ελεύθερος βίος και ελεύθερη γνώμη, άποψη κλπ, σημαίνων πως το κράτος διοικείται και ελέγχετε από παρακρατικές φασιστικές αυτό-προσδιοριζόμενες ανεξάρτητες αρχές. Στην ελλαδική βυζάν-τινή παρακρατικοποιημένη αποικία (πρότυπο Ευρωπαϊκού Φασιστικού Πολιτιστικού Γίγνεσθαι) ως κράτος διοικείται και ελέγχετε από παρακρατικές βυζάν-τινές ορθόδοξες και αυτό-προσδιοριζόμενες «ανεξάρτητες» καταλυτικές φασιστικές αρχές. Οι οποίες είναι η βυζάν-τινή Ορθόδοξη και Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ, η Βυζάν-τινή ορθόδοξη μιαρή εισαγγελική αρχή, και οι βυζάν-τινές κομματικές φασιστικές παρατάξεις Χ.Α. – Ν.Δ. – ΚΚΕ – Ένωση Κεντρώων, οι οποίες πράττουν προς το συμφέρον των αυτών βυζάν-τινών καρτέλ, και ως ταγοί εντολοδόχοι της βυζάν-τινής σκωτικής και αντιελληνικής ορθόδοξης ανατολικής εκκλησίας, η οποία νοιάζεται και ενδιαφέρετε μόνο για την περιουσία (γη, ακίνητα) της, και τον πλούτο (τραπεζικές μετοχές) που έχει χωρίς να πληρώνει προς το κράτος τίποτα.

Η μόνη ανεξάρτητη αρχή είναι η Κυβέρνηση και η Βουλή (κομματικοί βουλευτές) εκλεγόμενοι με την ψήφο (βούληση) του Ελληνικού Λαού, ουδεμία οργάνωση, εκκλησία και ουδενός οργανισμός δύναται να αυτό-προσδιορίζεται ή παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη αρχή, εκτός της μόνης ανεξάρτητης κρατικής κυβερνητικής και βουλευτικής αρχής.

Η εισαγγελία είναι η εισαγωγή νομοθεσίας ανάγγελοσον κατηγοριών προς τους Αστούς (πολίτες), παραπέμποντας τους σε προπηλάκιση και σε δίκη, βασιζόμενοι και στηριζόμενοι πάντα σε αποδεικτικά στοιχεία, όχι σε υποθέσεις και φανταστικά σενάρια. Οι εισαγγελείς ανήκουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχων την αρμοδιότητα του δημοσίου κρατικού κατήγορου και μόνο, τινός δεν σχετίζετε ή ανήκει στην Έδρα (Δικαστικό Σώμα), ως εισαγγελική κρατική υπηρεσία δικαιοσύνης είναι υπεύθυνη και αρμόδια να ελέγχει εάν υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα οποία κατηγορείται κάποιος πολίτης από άλλον πολίτη ή από ασφαλίτες κ.α. αστυνομικούς. Οι εισαγγελείς λοιπόν δεν μπορούν να παρευρίσκονται μέσα σε δικαστικές αίθουσες είτε να συνομιλούν με δικαστές, ή να κάθονται σε δικαστικά έδρανα να δικάζουν και να επιβάλλουν ποινές φυλάκισης. Όπως το να διοικούν και να ελέγχουν τα σωφρονιστικά καταστήματα κράτησης τα οποία είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης τινός σωφρονιστικών κοινωνικών υπηρεσιών.

Όσο οι εισαγγελείς καταλαμβάνουν τις δικαστικές αίθουσες καθήμενοι στα δικαστικά έδρανα, δεν υπάρχει δικαιοσύνη ούτε θα υπάρξει ποτέ. Το να σε δικάζει και να σου επιβάλλει ποινές αυτός (εισαγγελέας) που σε ψευδό-κατηγορεί με υποθετικά φανταστικά σενάρια (συνήθως κατ’ εντολήν βυζάν-τινών ταγών), δεν είναι δικαιοσύνη, είναι η απόλυτη φασιστική δολοφθονία και ανθρώπινην εξόντωσης, τινός δολοφονία. Το δικαστικό σώμα τινός οι δικαστές είναι απλά γλάστρες των δικαστικών εδράνων, για να δικαιολογούν τους παχουλούς μισθούς που παίρνουν, για να εξαπατάτε τους αδαείς αστούς πως δήθεν υπάρχει «δικαιοσύνη», δικαιοσύνη με εισαγγελείς στα δικαστικά έδρανα δεν θα υπάρξει ποτέ.

Όσο οι εισαγγελείς διοικούν και ελέγχουν τα σωφρονιστικά καταστήματα κράτησης, δεν θα υπάρξει ποτέ σωφρονισμός και ανθρώπινα δικαιώματα, τινός οι πελάτες «κρατούμενοι» ποτέ δεν θα έχουν σωφρονισμό και ανθρωπινά δικαιώματα καθώς οι εισαγγελικοί εσωτερικοί κανονισμοί των καταστημάτων κράτησης καταργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η εισαγγελική αρχή (εισαγγελείς) είναι πάνω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αναιρώντας και διαστρεβλώνοντας νομοθεσίες πράττοντας κατά το δοκούν, και κατά τις εντολές και το συμφέρον των βυζάν-τινών καρτέλ της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ (όπως ο βυζάν-τινός ταγός Πρόεδρος Δολοφθονίας «Δημοκρατίας»).

Υπάρχουν γνωστοποιημένοι «βρώμικοι» 117 εισαγγελείς που εμπλέκονται με εμπόριο κόκας, ηρωίνης, όπλων, δουλεμπόριο και φαρμακευτικών σκευασμάτων των βυζάν-τινών καρτέλ. Άλλοι δε πολλοί εισαγγελείς είτε χρηματίζονται από βυζάν-τινούς ταγούς των ΜΜΕ κ.α. καρτέλ, είτε ανήκουν ως μέλη σε βυζάν-τινά καρτέλ. Η δε βυζάν-τινή ορθόδοξη Ανατολική εκκλησία του Ισραήλ, λαμβάνει μεγάλα χρηματικά ποσά από τα βυζάν-τινά καρτέλ, με την μέθοδο της «Δωρεάς» και δημιουργίας ή ανακατασκευής κτηριακών εγκαταστάσεων της ορθόδοξης ανατολικής εκκλησίας με τις ΜΚΟ, ιδρύματα, γηροκομεία, εκδοτικούς οίκους και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς κ.α. πολλών βυζάν-τινών επιχειρήσεων, τα οποία πληρώνουν τρία με τέσσερα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών καθώς η βυζάν-τινή εκκλησία ποτέ δεν πληρώνει μόνο παίρνει, κλέβει και αρπάζει, όπως και οι βάκχοι βυζάν-τινοί ταγοί αυτής γαιοκτήμονες – εισοδηματίες και δημόσιοι υπάλληλοι και παπαγάλοι «δημοσιογράφοι» μπουρδολόγοι των ΜΜΕ και μιαρών βυζάν-τινών εταιρικών κομμάτων όπως Χ.Α., ΝΔ, ΚΚΕ, κ.α… λεβέντιδων καρατζαφερέων Πάκιδων και λοιπών άλλων μιαρών βάκχιδων βυζάν-τινών ταγών και εντολοδόχων της σκωτικής ορθόδοξης ανατολικής εκκλησίας του Ισραήλ.

Εις όλα τα καταστήματα κράτησης υπάρχει μια πολύ μικρή μειοψηφία βυζάν-τινών ορθόδοξων, η πλειοψηφία των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι , και λιγοστοί Έλλην(ες) ανάρχων, χριστοί, καθολικοί κλπ. Το βρίσκετε σωστό και δίκαιο βυζάν-τινοί δήθεν ευρωπαϊστές να υπάρχουν εις τα καταστήματα κράτησης μόνο βυζάν-τινές ορθόδοξες σκωτικές εκκλησίες του Ισραήλ. Ποιος σας δίνει βυζάν-τινοί φασίστες το δικαίωμα να επιβάλλετε την ύπαρξη των νεκρονομικών ορθόδοξων θρησκοληπτικών σας οίκων (εκκλησιών) στα καταστήματα κράτησης, ο θεός Ισραήλ (Σαβαώθ ή Βάαλ ή Σατάν).

Οι κρατούμενοι δικαιούνται σωφρονιστική δικαίωση και ανθρώπινα δικαιώματα, καλή ανθρώπινη διαβίωση, σωστές κτηριακές εγκαταστάσεις, ελεύθερη επισκεψιμότητα και επαφή με τους οικείους των, τινός συγγενείς, φίλους, οικογένειες των, καθ’ όλο το ημερήσιο ωράριο και ημέρες της εβδομάδος, όχι οπότε σας αρέσει εσάς. Χωρίς να επιβάλλετε στους κρατούμενους να υποβάλλουν συνεχώς αιτήσεις επισκεπτηρίων, συγγενείς, φίλοι, οικογένειες έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να συνομιλούν, να επισκέπτονται και να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους τους, εκ των οποίων αρκετοί είναι άδικα κρατούμενοι και αθώοι, δεν έχετε λοιπόν κανένα θεσμικό ή νομικό δικαίωμα να τα στερείτε αυτά από τους κρατούμενους και οικείους ανθρώπους των.

Μιαροί βυζάν-τινοί φασίστες το μόνο νομικό δικαίωμα που έχετε να πράττετε είναι η στέρηση ελευθερίας, τινός να στερείτε το πολυτιμότερο αγαθό που έχει ο άνθρωπος. Ως βυζάν-τινοί φασίστες δολοφθόνοι εισαγγελείς ταγοί των βυζάν-τινών καρτέλ, αρέσκεστε απάνθρωποι να εξοντώνετε αργά και βασανιστικά (οικονομικά, κοινωνικά και οικογενειακά) κρατούμενους, οι οποίοι πολλοί εξ αυτών είναι φυλακισμένοι με στημένες ψευδό-κατηγορίες και ψευδή φανταστικά σενάρια (χωρίς αποδεικτικά στοιχεία) από βυζάν-τινούς εισαγγελείς εντολοδόχους βυζάν-τινών καρτέλ, και βυζάν-τινών πολιτικών, και αρχιερέων (Μητροπολιτών κλπ) της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ. Η αδικία, η δολοφθονία, η απανθρωπιά και το έγκλημα έχει ταυτότητα αναγράφων πάνω Εισαγγελέας, η προσωποποίηση του δολοφθόνου εγκληματία (εάν απορείτε μπορούμε να γράψουμε τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει και διαπράττετε τα οποία είναι χιλιάδες χιλιάδων). Όπως και η μιαρότητα, ο φασισμός, η απάτη και η υποκρισία,, έχει ταυτότητα αναγράφων πάνω Βυζαντινός Ορθόδοξος.

Δικαιοσύνη νοώντας την Έδρα (η ζυγαριά δικαιοσύνης), τινός τα δικαστικά έδρανα εις τα οποία κάθονται οι δικαστές (όχι εισαγγελείς), κρίνων πάντα με βάση αποδεικτικών στοιχείων και ποινικού μητρώου λαμβάνων υπόψη τους όλα τα ελαφρυντικά που υπάρχουν κλπ, βγάζων κατ’ αυτόν τον τρόπο απόφαση εάν είναι κάποιος ένοχος ή αθώος, επιβάλλων αναλόγως το αδίκημα που έχει διαπράξει, την ποινή φυλάκισης. Τίποτα εξ’ αυτών δεν υπάρχει ή ισχύει, οι δικαστές είναι απλά γλάστρες των εδράνων, οι οποίοι απλά αναφωνούν την απόφαση του εισαγγελέα που κάθεται στα δικαστικά έδρανα, δεν δικάζουν λοιπόν οι δικαστές, αλλά οι εισαγγελείς.

Όπως εισαγγελείς καθορίζουν τους εσωτερικούς κανονισμούς στα καταστήματα κράτησης, οι οποίοι καταργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των κρατουμένων.

Κάθε κατάστημα κράτησης ανήκει εις έκαστο εισαγγελέα της περιοχής, σημαίνων πως τα καταστήματα κράτησης έχουν διαφορετικό εσωτερικό κανονισμό, τινός κατάλυση δικαίωσης σωφρονισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το πεπραγμένο έργο των εισαγγελέων είναι να διατηρούν τα καταστήματα κράτησης γεμάτα με πελάτες (κρατούμενους), καταλύοντας ολοκληρωτικά σωφρονισμό και ανθρώπινα δικαιώματα, ώστε να κερδοσκοπούν οι βυζάν-τινοί προμηθευτές ταγοί της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ. Επιβάλλοντας και εξαναγκάζοντας τους κρατούμενους (πελάτες) να πληρώνουν τα πάντα και εννοούμε τα πάντα, «χαρτί υγείας, πλαστικά πηρούνια-κουτάλια, είδη υγιεινής, τηλεκάρτες κλπ… », όλα μα όλα αγοράζονται «πληρώνονται» από τους κρατούμενους, οι κρατούμενοι που δεν έχουν χρήματα είναι τελειωμένοι τινός Νεκροί-Ζωντανοί, που σημαίνει ή θα κλέψει από άλλους ή θα αυτοκτονήσει κλπ. Αυτό είναι ένα σημαντικό έργο των εισαγγελέων και του υπουργείου δικαιοσύνης. Με μηδενικά σχεδόν έξοδα στα καταστήματα κράτησης, οι βυζάν-τινοί ταγοί βγάζουν εκατομμύρια εκμεταλλευόμενοι τους κρατούμενους ως πελάτες, καταργώντας ολοκληρωτικά όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αυτά είναι απλά ένα σκέλος των βυζάν-τινών απάνθρωπων δρώμενων, των βυζάν-τινών μιαρών θρησκόληπτων της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Σατάν η Σαβαώθ Ισραήλ.

Έψιλον ΕΥ