Σελίδες

Για Σένα Δούλε Επίγονε Άβουλε Αστέ

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Άναρχων Έλλην
Έψιλον ΕΥ

Σε τούτη δω την φασιστική Βυζαντινή αποικία, βυζαντινοί φασίστες και ιεραυθέντες νουθευτές της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ, δυνάστες, εξουσιαστές διαφεντεύουν και νουθετούν . Βάκχοι βυζαντινοί μασόνοι φασιστικών κομμάτων Χ.Α., ΝΔ, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων (Ταγματασφαλίτες κ’ Χίτες «ΕΛΑΣ-ΕΑΜ») κάθονται στα βουλευτικά έδρανα πράττοντας πάντα ως βυζαντινοί ταγοί εντολοδόχοι της σκωτικής πλουτοκρατικής Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Σατάν Ισραήλ (ή μήπως του Σαβαώθ ή του Βάαλ μιαροί).

Δικαιοσύνη σε τούτη δω την Βυζαντινή αποικία φασιστών δολοφθόνων είναι οι Εισαγγελείς (από μιαρές βυζαντινές μασονικές τάξεις, συνήθως πρώην απατεώνες και πουλημένοι δικηγόροι, ως εισαγγελείς φέρουν το αξίωμα του δημόσιου κατήγορου), νουθετούν δολοφθονούν και ψευδο κατηγορούν με υποθετικά φανταστικά σενάρια αθώους Έλλην(ες), τηρώντας πάντα ως ταγοί εντολοδόχοι της Βυζαντινής Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ, και βυζαντινών μασονικών καρτέλ αυτής (όπως διέπραξαν με την Ομάδα Έψιλον και άλλους Έλλην). Δικαιοσύνη σε τούτη δω τη σάπια βυζαντινή αποικία, είναι να κάθονται οι μιαροί βυζαντινοί Εισαγγελείς στα δικαστικά έδρανα, και ως δολοπλόκοι, δολοφθόνοι εντολοδόχοι της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας (Βυζαντινών μασονικών πατριαρχείων του Ισραήλ), επιβάλουν κατά δοκούν (εντολή) ποινές φυλάκισης καταστρέφοντας ανθρώπους (οικογένειες), έχων πάντα δικαστές Γλάστρες να κοσμούν τα δικαστικά έδρα, να δικαιολογούν και τους παχουλούς μισθούς που παίρνουν από τις οικογένειες (φορολογούμενοι) που καταστρέφουν. Δικαιοσύνη είναι οι Ιεραυθέντες της Βυζαντινής Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ (ΚΙΣ) να κάθονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα να νουθετούν και να νομοθετούν, Δικαιοσύνη είναι να σε φακελώνουν και να σε τυλίγουν οι Βυζαντινοί Ασφαλίτες σε μία κόλα χαρτί κλείνοντας σε φυλακή, γιατί έτσι θέλει η Βυζαντινή μασονική άρχουσα τάξη και αρχή Εισαγγελίας και Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας.

Ανθρώπινο Δικαίωμα είναι να υπηρετείς και να προσκυνάς την Βυζαντινή πλουτοκρατική σαπίλα. Να λατρεύεις και να δοξολογείς πτώματα, κόκκαλα, κάστανα και βυζαντινούς αιμοδιψείς γενοκτόνους «άγιους» πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ, τινός τους γενοκτόνους των Έλλην(ων) κ.α. λαών. Ανθρώπινο Δικαίωμα είναι να είσαι λερός δούλος του Σαβαώθ ή Βάαλ ή Σατάν Ισραήλ της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, βυζαντινών νεκρονομικών (θρησκοληπτικών) μασονικών Πατριαρχείων του Ισραήλ.

Αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα σου άβουλε δούλε αστέ, είναι να σκύβεις το κεφάλι μπροστά στα μισθομένα από σένα Βυζαντινά ένστολα, και ένοπλα δολοφθονικά τάγματα ασφαλείας επιβολής Βίας «Νόμου». Ανθρώπινο δικαίωμα σε τούτη δω την Βυζαντινή Ορθόδοξη Σαπίλα, είναι η αβουλία, η δουλεία, η αγνωσία, η Βυζαντινή άρχουσα τάξη και αρχή Εισαγγελίας (εισαγγελείς-ασφαλίτες-μπάτσοι φασίστες) και Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ (Βυζαντινοί ταγοί μασόνοι).

Ρουφιάνε Βυζαντινέ επίγονε και φασίστες λεροί πτωματολάτρες και οστεολάτρες που κυνηγάτε σκιές, και συ ακέφαλε δούλε αστέ Σαβαωθικέ Βυζαντινέ υποκριτή. Οι Έλλην Ανάρχων δεν σκότωσαν το παιδί μέσα τους, ανένταχτοι στον Βυζαντινό Σάπιο κόσμο σας, είμαστε οι σκιές που εσείς δημιουργήσατε. Πάντα θα βρίσκεται ένα παιδί, μια σκιά να σας ακολουθεί σαν στοιχειό που πάντα θα στοιχειώνει τα βυζαντινά μιαρά όνειρα σας.

Έλλην(α) κρύψε βιβλία, υπολογιστές, ρουφιάνοι βυζαντινοί φασίστες παντού, μη μιλάς, μη γράφεις, μην περπατάς, κάμερες, ρουφιάνοι βυζαντινοί παντού, κρύψε το άναρχον παιδί μέσα σου, γίνε σκιά, μπάτσοι καραδοκούν παντού. Βυζαντινοί φασίστες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και πληρωμένοι ένοπλοι μπάτσοι δολοφθόνοι και δολοφόνοι ταγοί εντολοδόχοι της τριαδικής Βυζαντινής άρχουσας τάξης και αρχής Εισαγγελίας και Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Κρύψου γίνε σκιά τα ένστολα όρνεα του Ορθόδοξου Βυζαντίου καραδοκούν, μην τους αφήσεις να σε φυλακίσουν, σκιές Ανάρχων Έλλην(ων) στα χαρακώματα σε περιμένουν να κάνετε γιορτάσια.

Ανάρχον Άγγελος – Έψιλον-ΕΥ:
Βυζαντινοί μιαροί φασίστες Εισαγγελείς και Ασφαλίτες εντολοδόχοι της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του θεού Ισραήλ (Κ.Ι.Σ.) είπαν πως είμαι τρομοκράτης για την βυζαντινή άρχουσα τάξη και αρχή, πως είμαι επικίνδυνος για το φασιστικό κομματικό πολίτευμα, πως είμαι εχθρός αυτού του σάπιου συστήματος. Από το  να προσκυνώ και να είμαι δούλος αυτής της βυζαντινής φασιστικής σαπίλας, τότε ναι προτιμώ να είμαι εχθρός της, όπως το παιδί μου και η σύζυγος μου. Εγώ γεννήθηκα στα χαρακώματα εχθρός σαβαωθικού βυζαντίου, λερού βακχικού λαού, θα ακονίσω καλά την πένα μου σαν δίστομη ρομφαία, αποκαλύπτωντας όλη την σαπίλα της βυζαντινής ορθόδοξης ανατολικής εκκλησίας του Ισραήλ, την σαπίλα του συστήματος.

Έψιλον ΕΥ